SOS HOSPITALITY

Groot Haasdal 6
6333 AW SCHIMMERT
TEL. 06 – 469 62 017
INFO@SOSHOSPITALITY.NL

icon-facebook icon-linkedin icon-twitter

SOS Exploitatiehulp

afbeelding1

Laat uw hospitalitybedrijf doorlichten door experts en ontvang een Exploitatiehulp analyse- en adviesrapport waarmee u direct aan de slag kunt. SOS Hospitality heeft jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Wij staan garant voor een praktisch en uitvoerbaar advies dat rekening houdt met uw budget. Ook voor de uitvoering kunt u bij ons terecht!

SOS Verkoop

Horeca project - C&P - sofa Sintese

Laat u adviseren door onze zeer ervaren bedrijfsovername adviseur bij de verkoop en aankoop van uw hotel of B&B. SOS hospitality heeft ervaring in zowel binnen- als buitenland.

Gedurende het hele traject van aan of verkoop zal onze bedrijfsovername adviseur u begeleiden.

Op dit moment hebben wij verschillende hotels ter overname in onze portefeuille. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

SOS Makeover

Horeca project - C&P - sofa Sintese

Is uw onderneming toe aan een makeover, maar weet u niet waarmee, hoe of in welke stijl u wilt restylen? Dan biedt onze ervaren interior designer uitkomst! Met flair en creativiteit adviseert zij u hoe u het concept van uw bedrijf in het interieur kunt uitwerken. Het advies voor kleuren, materialen, meubels en verlichting is altijd conform uw budget.

Tevens leveren wij meubels en bedden. Wij werken nauw samen met fabrikanten van meubels (o.a. Indera en Moome) en  bedden (o.a. Nottinblu en Savoir) en kunnen daardoor leveren tegen zeer gunstige prijzen. Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.